Vrei să aduci mai mulți clienți din mediul online pentru afacerea ta? Îmbunătățește imaginea companiei! Te poți înscrie și tu! Dacă nu ai discutat cu un operator, te rugăm să ne contactezi.


Prezentare individuală

Fiecare firmă va avea pagină de prezentare. Vizitatorii vor avea acces la informațiile de prezentare ale companiei, vor putea răsfoi galeria de imagini, se vor putea deplasa la locație folosing GPS-ul, vor putea suna la numerele de telefon afișate cu un simplu click, etc. Așa va arăta link-ul către profiul firmei:

Prezentarea firmei a fost optimizată astfel încât să fie ușor accesibilă de pe telefonul mobil. Vizitatorii vor putea să acceseze toate informațiile despre companie extrem de ușor și rapid, iar cu ajutorul opțiunilor disponibile vor putea ajuge direct la ușa firmei sau vor putea suna cu un singur click la toate numere de telefon disponibile. De asemenea vor putea părăsi aplicația pentru a vizita site-ul de prezentare al companiei sau magazinul online pentru detalii suplimentare. Opțiunea de distribuire pe rețelele de socializare a paginii firmei va aduce rezultate pozitive, cel puțin în rândul prietenilor.

Rezultate îmbunătățite

Vizitatorii vor putea găsi profilul companiei la o simplă căutare după cuvintele cheie pe care chiar TU le promovezi. Căutarea pe Revista BACĂU ține cont de cuvintele cheie pe care le conține prezentarea companiei. Astfel vei putea atrage mai mulți vizitatori care să-ți devină apoi clienți.

Ușor de folosit

De pe laptop, tabletă sau telefon mobil, site-ul Revista BACĂU este simplificat pentru a facilita accesul rapid la informație. Paginile de prezentare ale companiilor și paginile de rezultate a căutărilor sunt optimizate pentru a putea fi răsfoite cu ușurință și pentru a evidenția elementele importante ale acestora.

Descoperă ceea ce cauți

Descoperă locuri minunate de cazare, cele mai bune restaurante, magazine sau servicii. Descoperă saloane de înfrumusețare, unități de service, etc. Pe www.revistabacau.ro ai acces la tot ceea ce cauți, fie că este vorba de un loc în care vrei să petreci cu prietenii, fie cauți un loc de cazare sau o instituție de creditare, un centru medical pentru tine sau animalul tău de companie, un service auto să-ți repari mașina sau un constructor să renoveze casa în care locuiești. Cauți saloane de înfrumusețare, producători de mobilă, magazine diverse, centre de reparații telefoane sau electronice, firme de transport sau scoli de șoferi, avocați sau notari publici, sau poate o oportunitate de afaceri? … Descoperă!