Teo Bijoux Boutique

Cadouri personalizate, handmade, decoratiuni evenimente

Cadouri personalizate si handmade. Decoratiuni pentru evenimente.

La Teo Bijoux un cadou de suflet nu este greu de realizat. Tu vii cu ideea iar noi ne ocupam de restul. Putem sa multumim si cele mai extravagante gusturi, avem idei originale pentru cadouri personalizate, care sigur vor fi pe placul tau.

Pentru barbati, femei sau copii, cadoul personalizat este creat atent si cu toata daruirea noastra. Fie ca este vorba de o aniversare, o nunta sau botezul copilului, punem suflet in tot ceea ce facem. Creativitatea este punctul nostru forte. Personalizam cadourile in functie de fiecare eveniment in parte si in functie de tematica.

Un album handmade pentru fotografiile de la nunta, o sticla personalizata de vin sau sampanie pentru el, pahare pentru miri si nasi, seturi de pahare pentru cadouri diverse, etc.

Cei care iubesc cadourile handmade si decoratiunile vor aprecia cu siguranta unicitatea personalizarii. Un cadou personalizat transmite emotie dar si un mesaj aparte.

Vrem ca bucuria celui care daruieste un cadou handmade sa fie transmisa si celui care il primeste. Astfel, punem suflet in tot ceea ce facem!

1662afișări în total |1vizualizări astăzi

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *