Simplu Media

Agentie de publicitate si marketing

Avem asteptari mari de la viitor si facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca viitorul sa fie pe placul vostru. La Simplu Media ne place sa va vedem zambind, ne straduim sa va vedem multumiti. Acceptam provocari mari, mai ales din partea celor care inca nu ne cunosc si ne straduim sa fim mai buni cu fiecare zi ce trece. Iubim simplitatea si solutiile simple care aduc rezultate clientilor nostri.

Suntem o echipa tanara, creativa si motivata, concentrata pe rezultatele de la finalul fiecarui proiect. Ne place ceea ce facem si vrem sa oferim tuturor o parte din inspiratia noastra. Lucram impreuna, rapid si constant pentru ca tu sa te bucuri la final de rodul muncii noastre. Ne place sa fim provocati si acceptam cu placere sa lucram la proiecte interesante. Ne place sa ne surprindem clientii si sa ne respectam intotdeauna promisiunile pe care le facem clientilor.

Suntem o agentie de publicitate si marketing

Am inceput acum cativa ani sa dezvoltam imaginea clientilor nostri, i-am ajutat sa creasca in raport cu mediul inconjurator si cu conditiile comerciale. Am creat site-uri de prezentare care au devenit foarte populare pe segmentul lor de activitate, etichete de produs si design de ambalaj care au starnit curiozitatea cumparatorului la raftul din supermarket. Am creat identitate vizuala pentru companii de renume si am imbunatatit continuu imaginea lor.

Simplu Media

Suntem o echipa tanara, bazata pe inventivitate. Construim parteneriate puternice si durabile, bazate intotdeauna pe incredere si seriozitate. Misiunea echipei noastre este atingerea celor mai inalte standarde in calitatea serviciilor oferite. Suntem pregatiti pentru orice provocare.

Te putem ajuta sa-ti dezvolti afacerea

Trebuie doar sa iei legatura cu noi. Ne putem intalni sa bem o cafea si sa discutam. Analizam apoi posibilitatile si planificam strategii functionale. Incepem sa lucram la proiectul tau si te tinem informat in permanenta. La final te bucuri de rezultate.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bacău Strada Zefirului, Nr.3, Bacău
Mergi la locație
Luni - Vineri : 09.00 - 18.00 Sâmbătă : Închis Duminică : Închis