Pridvorul Haiducilor – Slanic Moldova

Complex turistic

Situata in apropierea statiunii balneoclimaterice Slanic Moldova, la doar 12 km de partia de ski Nemira, Pensiunea Pridvorul Haiducilor pune la dispozitie camere confortabile, restaurante cu specific traditional si mediteranean, centru SPA, Gradina de vara, Foisor, Irish Bar. Asezata pe un varf de magura, locatia se bucura de o priveliste rurala superba cu vedere spre Muntele Nemira si este marginita de apa Slanicului.

Facilitati: Pensiune (4 camere de 5 stele), Restaurant/Pizzerie, SAUNA – SPATIU DE RELAXARE, Piscina in aer liber cu o suprafata de 24 mp. Foisor dispus pe doua nivele. La nivelul superior se afla un spatiu de relaxare ce ofera posibilitatea de admirare a naturii inconjuratoare. Nivelul inferior al foisorului deserveste locul de desfasurare al gratarelor. Ciuperca / Irish bar – Acest spatiu este ideal pentru a servi un gratar acompaniat de o bere rece alaturi de prieteni. Parcare: Pridvorul Haiducilor dispune de 8 locuri de parcare privata si supravegheata in incinta complexului. Loc de joaca pentru copii, ping-pong, billiard, plimbari in Gradina de Vara a Pensiunii, room service, late check-in, flori proaspete in camera, mancare la piscina, asistenta pentru rezervari, servicii trezire / ceas desteptator, camera de bagaje.

Servicii la cerere: Doriti sa organizati o petrecere, o cerere privata in casatorie sau doar o simpla surpriza unei persoane dragi? Noi va stam la dispozitie! Contactati-ne si haideti sa punem planul in miscare. Fericirea este o resursa nelimitata, iar noi nu vom inceta sa o exploatam.

PRIDVORUL HAIDUCILOR
Slanic Moldova, Ciresoaia
Str. Oituz nr. 1A, judetul Bacau
0745 805 257
rezervari@pridvorulhaiducilor.ro
www.pridvorulhaiducilor.ro

 

 

1230afișări în total |1vizualizări astăzi

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *