Prăștii Profesionale

Magazin de prăștii profesionale

Magazin on-line de prăștii profesionale.

Dacă doriți o praștie de calitate pentru distracție în aer liber, ați ales locul potrivit.

Trasul cu praștia nu este o activitate nouă sau modernă. Din negura vremurilor oamenii au lansat cu îndemânare pietre dintr-un buzunar de piele prins cu două șnururi, pentru a vâna, pentru a se apăra sau din amuzament.

Praștia era o armă redutabilă, chiar și în mâna unui copil. Cine nu a auzit de David si Goliat?

În vremurile noastre, inventarea și folosirea industrială a benzilor elastice a produs o revoluție și în acest domeniu, trasul cu praștia devenind una din distracțiile preferate ale bunicilor și părinților noștri. Întrebați-i cu câtă râvnă căutau elastic de la măștile de gaze, de la camerele de bicicletă sau de la mingile de fotbal, campanii soldate uneori cu câte o chelfăneală de la părinții care descopereau dispariția elasticului. Ce vremuri…

Vă oferim cu drag o gamă variată de prăștii de calitate, care să vă servească mult timp și alături de care să petreceți multe ore de distracție.

Misiunea noastra este sa va oferim prăștii solide, sigure și precise, cu care sa va distrați în mijlocul naturii și nu numai, alături de prieteni sau familie.

Prăștiile sunt făcute din materiale rezistente și îndelung testate, pentru a vă oferi un produs de foarta bună calitate, care să dureze și să vă aducă cât mai multe momente de relaxare și distracție.

Sperăm să găsiți printre modelele noastre o praștie care să vă placă.

1 recenzie

  1. Iti aduce aminte de copilarie

    Am cumparat si eu o prastie acum ceva timp si am iesit la vanatoare … de cutii … foarte puternica aceasta prastie Klingon. am tras cu bile de plumb, insa cand munitia s-a terminat am luat pietre. Pur si simplu distractie. Prietenii cu care am fost la iarba verde abia asteptau sa traga si ei. Le-a placut, ce sa mai…

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *