Partener DESTINE Broker

Consultanta financiara

6 aspecte prin care dovedesti ca iti pasa de tine si familia ta.

1. Ca parinti iti iubesti copilul si astazi ii oferi tot ce este mai bun, iti doresti sa devina un om cu carte. Cu doar alocatia de astazi poti sa-I asiguri stuudiile de maine.

2. Sigur este ca nimic nu este sigur! Ce te faci cand:

Din greseala copilul tau darama farfuriile expuse intr-un magazine, sau mergand cu bicicleta loveste un stand cu flori sau mai grav accidenteaza pe cineva?

Ce te faci atunci cand iti pui vecinii in cap pentru ca ai uitat apa deschisa provocand inundatii vecinilor, sau bona a uitat oala pe foc si a produs un incendiu?

Ce te faci atunci cand cainele tau este mai putin prietenos si adduce prejudiciu semenilor tai?

3. Astazi tanar maine mai putin… Ti-ai dori o batranete fara batranete? Alege sa economisesti astazi intr-o pensie private ca sa fii fericit tu si toata casa ta!

4. Daca nu ai un vis al tau cu siguranta faci parte din visul altcuiva. Alege sa-ti construiesti un vis cu planurile de economisire garantate fara comisioane bancare cu venituri din diferite surse.

5. Ca om de afaceri participi la licitatii si blochezi sume importante de bani in garantii de buna executie. Am o solutie pentru tine ca acesti bani sa-ti ramana in buzunar. Iti doresti ca firma sa prospere, veniturile sa creasca. Sigur ca poti realiza aceasta cu angajati sanatosi. Pentru aceasta exista cardurile de sanatate de grup.

6. Iti place sa calatoresti sau chiar pentru o vreme lucrezi in afara Romaniei? Alege sa fii tratat regeste la vreme de nevoie, alege cardul international de sanatate, vei fi tratat la cele mai renumite clinici din lume. Urgente, tratamente boli rare, nasteri, transplant si altele. Daca tie nu-ti pasa de tine, atunci cui?

Solutia pentru toate aceste circumstante va este oferita in mod gratuit de catre o echipa specializata.

Sunati cu incredere la 074013801 sau 0728391532 De asemenea ne puteti solicita detalii si in scris prin E-mail la : destinebrokerbc@gmail.com.

822afișări în total |2vizualizări astăzi

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bacău Strada Depoului, Nr.82, Bacău
Mergi la locație
Luni - Vineri: 08.30 - 19.30 Sambata: 08.30 - 13.30