Online Video Marketing

Productie video

Online Video Marketing , reprezinta un proiect al unei echipe tinere, care vrea sa aduca in fata , imaginea afacerii tale.

Asa cum spunea miliardarul Bill Gates “ In viitor, afacerile vor fi de doua feluri – online si deloc .”

Deci ca sa puteti fi online va sunt necesare fotografii si filme de prezentare, calitative  a afacerii , serviciilor si produselor dumneavoastra .

Statisticele arata ca video marketing-ul creste nivelul de incredere al consumatorului in brand cu peste 50%.

Sansele de achizitionare a produselor sau a serviciilor cresc cu peste 85% dupa vizionarea unui video de prezentare.

Nu in ultimul rand este cea mai rapida si ideala metoda de a creste traficul pe site-ul tau.

Asadar video marketing-ul , este solutia extraordinara de evidentiere a calitatilor brandului, produselor si serviciilor pe care vrei sa le pui in valoare.

Pentru a va aduce un plus de valoare in cautarea unui loc de munca  am venit in ajutorul vostru cu video C.V.-ul. Cu jutorul video C.V.-ului poti imbina scrisoarea de intentie cu experienta ta detaliata. Astfel vei vorbi despre tine , vei prezenta pe larg procesul tau de dezvoltare si despre ce te-a motivat sa evoluezi profesional .

Astel nu vei fi doar un nume scris pe o bucata de hartie, ci angajatorul isi va putea face o imagine solida asupra ta si a personalitatii tale .

Studio-ul este dotat cu un green screen pentru produce clipuri video cu un cost scazut de productie . Ecranul verde poate fi utilizat in productia de video C.V.-ului , reclame TV, video corporative ,videoclipuri muzicale si multe altele.

Fie ca ai nevoie de ajutor in dezvoltarea mesajelor initiale sau ai deja o viziune clara asupra unui produs final , serviciile noastre complete de productie si marketing video te pot ajuta pentru a te ghida definit si eficient pasii spre obiectivul final .

Daca serviciile de mai sus mentionate vin in ajutorul tau , asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0744 642 972 sau mesaj la office@onlinevideomarketing.ro

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Luni - Vineri : 08.00-19.00